forum problems?

For the Compleat Fan
Post Reply
pda
Posts: 19
Joined: Fri Sep 25, 2020 10:42 am

forum problems?

Post by pda »

is there any problem with the forum?

every time I try to reply including quote and code I get an internal Server Error

pda
Posts: 19
Joined: Fri Sep 25, 2020 10:42 am

Re: forum problems?

Post by pda »

it seems it is not allowed to type the sentence:
n having a
with n and a quoted with double quotes ("n" and "a")

it also seems it is not allowed to type and eval application in a code block, not (eval) nor "eval" and even it seems you cannot type any word in parens like (x) in a code block

very strange and weird

I've checked with several browser so I'm pretty sure it's not a matter of web browser used.

newdep
Posts: 2038
Joined: Mon Feb 23, 2004 7:40 pm
Location: Netherlands

Re: forum problems?

Post by newdep »

mmm...
Yes i cant post anything anymore... getting errors when pasting code... (when previewing !)
-- (define? (Cornflakes))

newdep
Posts: 2038
Joined: Mon Feb 23, 2004 7:40 pm
Location: Netherlands

Re: forum problems?

Post by newdep »

Sorry still an error...


---
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator at ........@........... to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

More information about this error may be available in the server error log.
---
-- (define? (Cornflakes))

newdep
Posts: 2038
Joined: Mon Feb 23, 2004 7:40 pm
Location: Netherlands

Re: forum problems?

Post by newdep »

pasting code ..works again... ;-)
-- (define? (Cornflakes))

pda
Posts: 19
Joined: Fri Sep 25, 2020 10:42 am

Re: forum problems?

Post by pda »

newdep wrote:
Fri Dec 24, 2021 10:47 pm
pasting code ..works again... ;-)
Hallelujah! ;-)

Is it known the reason of failure?

msaccount1
Posts: 2
Joined: Sun Feb 06, 2022 1:14 am

Re: forum problems?

Post by msaccount1 »

Hello everyone,

I tried to open a new topic, but received a server internal error back.
I wrote an email to the administrator asking for his/her help - no answer received yet.

Could you help me with this issue?
Many thanks in advance.

Best wishes

cameyo
Posts: 168
Joined: Sun Mar 27, 2011 3:07 pm
Location: Italy
Contact:

Re: forum problems?

Post by cameyo »

Hope someone will fix this problem...

Post Reply