Page 1 of 1

forum problems?

Posted: Sun Dec 19, 2021 9:46 pm
by pda
is there any problem with the forum?

every time I try to reply including quote and code I get an internal Server Error

Re: forum problems?

Posted: Sun Dec 19, 2021 10:59 pm
by pda
it seems it is not allowed to type the sentence:
n having a
with n and a quoted with double quotes ("n" and "a")

it also seems it is not allowed to type and eval application in a code block, not (eval) nor "eval" and even it seems you cannot type any word in parens like (x) in a code block

very strange and weird

I've checked with several browser so I'm pretty sure it's not a matter of web browser used.

Re: forum problems?

Posted: Wed Dec 22, 2021 8:07 pm
by newdep
mmm...
Yes i cant post anything anymore... getting errors when pasting code... (when previewing !)

Re: forum problems?

Posted: Thu Dec 23, 2021 3:02 pm
by newdep
Sorry still an error...


---
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator at ........@........... to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

More information about this error may be available in the server error log.
---

Re: forum problems?

Posted: Fri Dec 24, 2021 10:47 pm
by newdep
pasting code ..works again... ;-)

Re: forum problems?

Posted: Thu Jan 06, 2022 9:37 pm
by pda
newdep wrote:
Fri Dec 24, 2021 10:47 pm
pasting code ..works again... ;-)
Hallelujah! ;-)

Is it known the reason of failure?